Získané dotace

2021 - Rekonstrukce antukového hřiště

Obnova místních komunikací v roce 2020

Na jaře 2021 byl dokončen nový umělý povrch původně antukového hřiště ve "Vejplánku". Na tuto akci jsme získali dotaci z Ministerstva pro místní rozvoj ve výši 1.436.416 Kč a celkové náklady byly ve výši 2.112.082 Kč. V současné době je možno hřiště již bez problémů používat, ale chybí ještě dokončit několik věcí, jako je např. přesunutí vstupních branek ze středu hřiště tak, aby zde mohly být trvale připevněny branky na fotbal, finální úprava prostoru okolo ping pong stolu a jiné drobností.

Na hřiště platí přísný zákaz vjezdu motorových vozidel a dále také jízdních kol, které mohou způsobit na povrchu hřiště stopy od pneumatik, popř. při "bouračce" např. šlapkou poškodit umělý povrch.

Jelikož je hřiště umístěné v bezprostřední blízkosti lesa, bude nutné jednou za čas zamést, popř. fukarem odstranit spadané jehličí a listí. Klíče od buňky, ve které bude umístěna sít na tenis a nohejbal, míče, podpěrné tyčky, budou zatím k dispozici u starosty a místostarosty obce. Do budoucna bychom chtěli vytvořit nějaký vhodnější systém.

Doufáme, že hřiště bude sloužit všem občanům naší obce a vydrží nám po dlouhou dobu stejně krásné, jako je teď.

https://www.jivina-be.cz/fotogalerie/2021-rekonstrukce-hriste-ve-vejplanku/

 

Přílohy k článku
Jméno souboru Popis Velikost
provozni-rad-sportoviste-ve-vejplanku.pdf 338.6 Kb